Pulpe de rata cu ciuperci brune si smantana la Multicooker Crock-Pot Express cu gatire sub presiune

Postat de rocsi_1612 in Multicooking
6 Noi 2019 | 3265 vizualizari

Am pregatit in acest week-end o reteta ce a primit foarte multe laude si a fost apreciata mai mult decat ma asteptam: niste pulpe de rata bine patrunse, cu ciuperci brune (desi mi-as fi dorit sa folosesc niste ciuperci de padure, de sezon, insa nu am ajuns la piata sa cumpar) si un sos de smantana cu parmezan. Cand am luat capacul de pe oala nu pot sa va spun cat de bine mirosea totul si cum intr-o secunda preparatul mi-a furat privirea.

Inapoi la reteta

Comentarii (17)

la 06.11.2019, 19:58
Super !!! De mare ajutor un asa aparat la casa omului
la 06.11.2019, 20:02
Bune...!
la 06.11.2019, 20:06
bune bune
la 06.11.2019, 20:07
Mihaela, sa stii ca asa este. Este singurul aparat pe care il folosesc atat de des! Imi place ca se face repede mancarea la el si nu trebuie sa stau sa il pazesc!
la 06.11.2019, 20:07
Multumesc, Rodica!
la 06.11.2019, 20:18
O mancare tare gustoasa ai facut, Roxy!
la 06.11.2019, 21:47
la 06.11.2019, 22:21
Bune!
la 06.11.2019, 23:22
Pfff, bunăciune!
la 07.11.2019, 16:44
la 07.11.2019, 18:42
Bune!
la 07.11.2019, 18:50
Va multumesc mult tuturor!
la 08.11.2019, 09:28
Bune mai sunt
la 08.11.2019, 20:30
super
la 09.11.2019, 19:16
Multumesc mult!

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking