Pulpe de pui cu bere si garnitura de cartofi cu ceapa si cascaval
Postat de Constelatialeu in Mancaruri cu carne 14 Apr 2013 | 5791 vizualizari
Aveam in frigider o bere Bergenbier-prietenii stiu de ce-,mai avea nitel si facea crize de plictiseala.Asa ca m-am gandit sa o cuplez cu niste pulpe,chiar daca amandoua sunt de acelasi gen,se poarta....
Inapoi la reteta
|
Comentarii (16)
la 14.04.2013, 20:04
Cat de gustos
la 14.04.2013, 20:06
Bunee!!
la 14.04.2013, 20:17
da io vreau bere si dupa mancare
la 14.04.2013, 20:26
Dia e servita,dar ce fel de bere,ca sa stiu ce pretentii ai?
la 14.04.2013, 20:29
cleme. stai linistita ca po' sa-i dai si la pet, mai ieftina, ca bea oricum
la 14.04.2013, 20:30
Aha,merci de pont Gaby,asa scap mai ieftin....
la 14.04.2013, 20:31
nu-i pretentioasa la bauturi, bea orice
la 14.04.2013, 20:41
Atunci vin cu damigeana de murata,visinata....
la 14.04.2013, 21:06
Mmm ce bune or mai fi pulpele astea
la 14.04.2013, 21:20
buuun
la 14.04.2013, 21:53
bune trebuie sa fie..
la 14.04.2013, 22:01
delicioase
la 14.04.2013, 22:08
nu-mi pot lua ochii de la pulpele astea! Si e trecut de zece searaaaaaaa
la 14.04.2013, 23:14
COMENTEAZA