Pulpe de pui cu bere si garnitura de cartofi cu ceapa si cascaval

Postat de Constelatialeu in Mancaruri cu carne
14 Apr 2013 | 5791 vizualizari

Aveam in frigider o bere Bergenbier-prietenii stiu de ce-,mai avea nitel si facea crize de plictiseala.Asa ca m-am gandit sa o cuplez cu niste pulpe,chiar daca amandoua sunt de acelasi gen,se poarta....

Inapoi la reteta

Comentarii (16)

la 14.04.2013, 20:04
Cat de gustos
la 14.04.2013, 20:06
Bunee!!
la 14.04.2013, 20:17
da io vreau bere si dupa mancare
la 14.04.2013, 20:26
Dia e servita,dar ce fel de bere,ca sa stiu ce pretentii ai?
la 14.04.2013, 20:29
cleme. stai linistita ca po' sa-i dai si la pet, mai ieftina, ca bea oricum
la 14.04.2013, 20:30
Aha,merci de pont Gaby,asa scap mai ieftin....
la 14.04.2013, 20:31
nu-i pretentioasa la bauturi, bea orice
la 14.04.2013, 20:41
Atunci vin cu damigeana de murata,visinata....
la 14.04.2013, 20:51
la 14.04.2013, 21:06
Mmm ce bune or mai fi pulpele astea
la 14.04.2013, 21:20
buuun
la 14.04.2013, 21:53
bune trebuie sa fie..
la 14.04.2013, 22:01
delicioase
la 14.04.2013, 22:08
nu-mi pot lua ochii de la pulpele astea! Si e trecut de zece searaaaaaaa
la 14.04.2013, 23:14

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking