Ingrediente
- pulpe de pui
- sare
- piper
- boia de ardei dulce
- condimente pentru pui
- ierburi italiene
- 50 ml ulei de masline
- 200 ml vin rosu
- 3 rosii
- 1 kg cartofi
- 100 ml ulei de masline
- condimente pentru cartofi
- sare
- piper
- 2-3 catei usturoi
- 1 pahar apa
Mod de preparare
Pulpele de pui le curatam,spala, le taiem in 2.
Intr-un castron amestecam uleiul de masline cu condimentele.
Adaugam amestecul de condimente peste pulpe, adaugam vinul si amestecam bine, acoperim cu o folie si lasam 30 min.
Asezam pulpele de pui in tava unsa cu ulei, adaugam rosiile pasate sau taiate cubulete, 2 catei de usturoi taiati felii, 1/2 pahar apa, acoperim cu folie de aluminiu si dam tava la cuptorul incalzit cca 40-50 min pana ce se rumenesc frumos, cu 10 min inainte indepartam folia.
Cartofii ii curatam, ii spalam bine si ii taiem in 4-6.
Intr--un bol adaugam uleiul de masline, condimentele pentru cartofi, sare, piper si adaugam cartofii, amestecam bine dupa care ii asezam in tava unsa cu ulei, adaugam 1 catel de usturoi taiat felii, 1/2 pahar apa si dam la cuptorul incalzit cca. 20-30 min.
Daca ti-a placut reteta noastra "Pulpe de pui cu cartofi" nu uita sa-i faci un review.
Comentarii (8)
|