Ingrediente
- 1 kg pulpe
- 2,500 kg cartofi
- usturoi granulat
- rozmarin
- boia dulce
- delikat de pui
- piper
- sare
- cateva linguri de ulei
Mod de preparare
Pulpele se trec printr-un jet de apa si se spala.
Cartofii se curata de coaja, se spala si te taie in bucati potrivite( taiati in patru)
Condimentam cartofii cu: sare , piper, delikat de pui, usturoi granulat, rozmarin , paprica dulce si cateva linguri de ulei, la fel procedam si cu pulpele.
Intr-o tava tapetata cu hartie de copt asezam cartofii si pulpele si le dam la cuptorul preincalzit la o temperatura de 190 grade, pentru 45 minute sau pana cand sunt patrunse pulpele.
Se servesc cu salata sau cum va place voua...POFTA BUNA!
Daca ti-a placut reteta noastra "Pulpe de pui cu cartofi la cuptor" nu uita sa-i faci un review.
Comentarii (9)
|