Ingrediente
- 4 pulpe mari, pui -de casa
- 1 kg cartofi noi mai marunti
- 200 gr muschi de porc afumat -de casa
- 50 ml ulei masline
- 1 lingura cu varf amestec ierburi si boia de la Delikat
- 1 lingurita rasa boia iute de la Delikat
- 1 pahar vin alb demi-sec
- 1 lingura patrunjel verde tocat
- sare
Mod de preparare
- Pulpele de pui se curata bine si se spala.
- Cartofii se lasa din timp la hidratat in apa. Astfel se vor curata mai usor.
- Muschiuletul de porc se feliaza.
- Asezati puiul, cartofii si afumatura intr-o tava non -aderenta.
- Condimentati cu sare si ierburi cu boia.
- Turnati in tava vinul si stropiti cu uleiul de masline.
- Am pus tava la cuptorul electric la 220 grade C, timp de o ora.
- Din cand in cand am intors puiul si am verificat sa nu se arda tava.
- Daca este nevoie, mai puneti in tava putina apa.
- Spre sfarsitul coacerii frecati puiul cu boia iute de ardei.
- Serviti puiul cu cartofi calzi, presarat cu patrunjel verde si insotit de salata preferata.
Pofta buna!
Daca ti-a placut reteta noastra "Pulpe de pui cu cartofi noi, ierburi si boia" nu uita sa-i faci un review.
Comentarii (10)
|