Ied cu legume la slow cooker Crock-Pot
Postat de oanapl
Tai toate legumele cubulețe și le așezi în vasul ceramic al slow cooker-ului Crock-Pot . Dezosezi pulpa și o tai în bucăți generoase și o așezi peste legume. Presari...
Citeste continuareaFoarte bune au iesit.
Ingrediente
Mod de preparareSe curata ceapa si se taie rondele. Se curata ardeiul si se taie patratele. Se curata rosiile si se taie bucati. Pulpele se curata, se spala, se usuca, se dau cu ulei si se presara cu sare, piper si boia. In vasul slow cooker Crock-Pot 3.5 L se pune uleiul si legumele taiate. Se presara vegeta si piper si se amesteca. Se pun deasupra pulpele. Se toarna 100ml apa si se pune capacul. Se pune butonul pe pozitia "high" si se lasa 4 ore. Cand sunt gata se opreste aparatul. Se servesc calde cu salata. Pofta Buna! Daca ti-a placut reteta noastra "Pulpe de pui cu ceapa si ardei la slow cooker Crock-Pot 3.5 L" nu uita sa-i faci un review.
Comentarii (21)
|
Postat de oanapl
Tai toate legumele cubulețe și le așezi în vasul ceramic al slow cooker-ului Crock-Pot . Dezosezi pulpa și o tai în bucăți generoase și o așezi peste legume. Presari...
Citeste continuareaPostat de panacris
Dovlecii se taie în două și se curăță de semințe și filamente, se scobesc apoi se sărează puțin pe interior. Cubulețele de bacon se rumenesc într-o tigaie, apoi se...
Citeste continuarea
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|