Ingrediente
- 2 pulpe de pui dezosate
- 1/4 lingurita sare
- piper boabe macinat proaspat de la Delikat
- 1/4 lingurita ierburi cu marar de la Delikat
- 1/4 lingurita condimente pentru gratar de la Delikat
- 1/2 varza mica
- 1/2 legatura marar
- 1 lingurita otet
- 1 lingurita ulei de masline
Mod de preparare
Spala pulpele de pui. Sterge-le pe servetele absorbante de bucatarie. Condimenteaza cu condimente naturale de la Delikat. Acopera si lasa-le la frigider pentru 30 minute.
Intre timp curata varza de primele foi. Taie jumatate de varza si toac-o fideluta. Pune varza tocata intr-un castron.
Spala mararul si toaca-l marunt. Adauga mararul peste varza, sareaza. pipereaza dupa gust. Asezoneaza cu ulei si otet.
Pune gratarul pe foc la incins. Cand gratarul este incins, adauga pulpele de pui condimentate. Lasa 5 minute pe fiecare parte.
Serveste cu salata de varza sau muraturi.
Daca ti-a placut reteta noastra "Pulpe de pui cu condimente naturale, la gratar" nu uita sa-i faci un review.
Comentarii (18)
|