Ingrediente
- 4 pulpe superioare de pui
- 1 lamaie
- 1 capatana usturoi
- 50 g masline kalamata
- 100 g rosii cherry
- 2 lingurite condimente pui Delikat
- 1 lingurita oregano Delikat
- 1 lingurita cimbrisor Delikat
- 1 lingura unt
- 2 linguri ulei de masline
- sare si piper
- 50 ml vin alb
- cimbru proaspat décor
Mod de preparare
Se condimenteaza pulpele pe ambele parti cu condimentele Delikat si sare si piper dupa gust.
Pulpele se prajesc in unt si ulei masline pe ambele parti pana se rumenesc. Se adauga vinul alb si se lasa putin sa scada. Se opreste focul. Se adauga in tigaie usturoiul curatat, rosiile cherry, maslinele fara samburi si feliile de lamaie. Se pune tava la cuptor 1 ora la 180 grade.
Puteti servi alaturi de un orez basmati, salata sau cartofi.
Se presara cu crengute de cimbru.
Daca ti-a placut reteta noastra "Pulpe de pui cu lamaie la cuptor" nu uita sa-i faci un review.
Comentarii (20)
|