Pulpe de pui cu legume si leurda

Postat de MotanLaOale in Pui
9 Feb 2014 | 3719 vizualizari
Pulpe de pui cu legume si leurda

Daca am dat de leurda din congelator am folosit-o zilele astea.

Ingrediente

  • 2 pulpe de pui
  • 1 ceapa rosie
  • 1 ceapa alba
  • 2 morcovi
  • 1 legatura leurda
  • 100ml vin alb
  • 50 ml ulei
  • vegeta
  • boia dulce
  • piper
  • sare

Mod de preparare

Ceapa se curata si se toaca mai mare.

morcovii se curata si se taie rondele.

Intr-un vas termarezistent se pune uleiul, ceapa si morcovii.

Se pune vegeta, piper, vinul, se completeaza cu apa si se introduce in cuptorul preincalzit pentru 20 minute.

Pulpele se curata, se  spala si se usuca cu hartie absorbanta.

Se ung cu ulei si se presara cu sare, piper si boia.

Se scoate vasul din cuptor si se pun pulpele in el.

Se introduce in cuptor pentru 30-40 minute.

Se intorc pulpele din cand in cand.

Se pune si leurda tocata si se mai tine 5-10 minute in coptor.

Se lasa 2-3 minute si se poate consuma.

Se manaca calda cu garnitura si muraturi.

Pofta Buna!

Daca ti-a placut reteta noastra "Pulpe de pui cu legume si leurda" nu uita sa-i faci un review.

Retete asemanatoare

Comentarii (33)
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

Cum prepari acasă o rețetă delicioasă de Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

citeste mai mult
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola

Retete similare

Pui cu fasole verde

Postat de panacris

Pui cu fasole verde

Ceapa, usturoiul, leurda se curăță, se toacă mărunt, călindu-se în puțin ulei și apă. După ce au devenit translucide, se adaugă ardeiul tocat mărunt și pulpele tăiate...

Citeste continuarea

Pulpe de pui, pe pat de legume si leurda

Postat de lia

Pulpe de pui, pe pat de legume si leurda

 Pulpa de pui o spalam si o taiem in doua, apoi cu farful cutitului o ontepam din loc in loc (unde este carnea mai groasa). Ceapa si prazul le taiem fideluta. Morcovii curatati si spalati...

Citeste continuarea

Comentarii

la 09.02.2014, 20:22
ce apetisant arata
la 09.02.2014, 20:23
buuuune
la 09.02.2014, 20:23
Ce bune!
la 09.02.2014, 20:23
Bine ai făcut, că are gust bun. Şi fugi repede la introducere să faci o corecţie, că iar vine Gaby şi te critică.
la 09.02.2014, 20:28
ce bun trebuie sa fie cu leurda

Vezi toate comentariile (33)

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking