Ingrediente
- 6-8 pulpe de pui
- 10-14 felii de bacon
- mustar
- 2-3 catei de usturoi
- 50 ml vin alb
- putina apa
- sare/piper/ghimbir
Mod de preparare
Pulpele de pui se cresteaza, se ung cu mustar si se presara condimentele deasupra.
Fiecare pulpa de pui se inveleste cu 2 felii de bacon, de jur imprejur, daca aveti nevoie folositi scobitori.
Se pun intr-o tava de ceramica, se pune putina apa si vinul alb.
Usturoiul se taie feliute si se pune in tava, se da la cuptorul preincalzit pentru 30 minute, intre timp se intorc pe partea cealalata.
Se scoate tava din cuptor, se muta bucatiile de pui intr-o tava tapetata cu hartie de copt, se da la cuptor pentru circa 10 minute, pana se rumenesc deasupra.
Se servesc cu cartofi noi.
Daca ti-a placut reteta noastra "Pulpe de pui cu mustar invelite cu bacon la cuptor" nu uita sa-i faci un review.
Comentarii (26)
|