Pulpe de pui cu sofran,curcuma si lime-uri uscate

Postat de mitinita in Pui
4 Iun 2012 | 4930 vizualizari

Reteta pe care am incercat-o in vasul de vitroceramica,Pyroflam. A trecut foarte bine testul,am folosit condimente cu o aroma puternica,de obicei se imbiba in oale,la fel si culoarea,dar dupa ce am spalat vasul a ramas imaculat...adica Imaculata Pyroflam,cum imi intitulasem eu primul articol

Inapoi la reteta

Comentarii (22)

la 04.06.2012, 20:53
Ce prezentare!!!
la 04.06.2012, 20:57
ce bine arata
la 04.06.2012, 22:27
va multumesc ptr aprecieri
la 04.06.2012, 22:27
parca am mai vazut ca a laudat gabytza pe cineva...chiar asa,care i-ati spart contul
la 04.06.2012, 22:59
deliciose
la 05.06.2012, 09:46
acum va invidiez pentru vasele astea imi ramane sa-mi cumpar de-or mai fi valabile punctele bonus
minunata mancarea,plina de arome
la 05.06.2012, 18:19
Senzatie! am lime uscate si trebuie sa le folosesc...mi-au ramas stii tu de cand pup!

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking