Pulpe de pui cu sofran,curcuma si lime-uri uscate

Postat de mitinita in Pui
4 Iun 2012 | 4962 vizualizari

Reteta pe care am incercat-o in vasul de vitroceramica,Pyroflam. A trecut foarte bine testul,am folosit condimente cu o aroma puternica,de obicei se imbiba in oale,la fel si culoarea,dar dupa ce am spalat vasul a ramas imaculat...adica Imaculata Pyroflam,cum imi intitulasem eu primul articol

Inapoi la reteta

Comentarii (22)

la 04.06.2012, 14:54
un deliciu!!!
la 04.06.2012, 14:55
cam multe retete intr-o singura zi . Arata delicios
la 04.06.2012, 14:59
timea,o data pe luna ma pun si eu la curent cu retetele,sa nu uit ca-i site culinar
la 04.06.2012, 15:22
tre sa fie tare bune
la 04.06.2012, 15:24
la 04.06.2012, 15:58
ce culori....ce bunaciune.......mmm.
la 04.06.2012, 16:05
Ce bun trebuie sa fie si ce prezentare!
la 04.06.2012, 16:27
place
la 04.06.2012, 16:42
ce bunatateeee
la 04.06.2012, 16:55
Mi-e asa pofta Vin si eu la o portie
la 04.06.2012, 17:20
Delicios!
la 04.06.2012, 17:34
ce super arata
la 04.06.2012, 18:22
MMmm ce bunatate..fain se face in vasul asta
la 04.06.2012, 18:56
woaaaaaaaaaaa!!
la 04.06.2012, 19:05
Super arata!

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking