Pulpe de pui cu vinete si cartofi
Postat de ANCA in Pui 24 Noi 2009 | 12468 vizualizari
Inapoi la reteta
|
Comentarii (21)
la 24.11.2009, 15:21
la 24.11.2009, 15:37
eu le trag pielea jos...o dau la caine se bucura si el putin acolo...
la 24.11.2009, 16:02
stiu ca pielea contine cele mai multe toxine si ingrasa horror,cand sunt la cura, fac la fel, dar sincer, asta e partea cea mai misto, crocanta asa
la 24.11.2009, 19:15
imi ploua in gura, sie mie imi place pielea de la pulpe crocanta, mai ales daca este facut la gratar! chiar daca nu este sanatoasa...
la 24.11.2009, 19:15
Si mie imi place Arata super mancarica!
la 24.11.2009, 21:17
si mie imi place pielea recunosc, dar acum de un timp de unde cumpar eu puii nu stiu de ce au o diatmai piele groasa pe ei....da-o incolo si nici nu sunt curatati cum trebuie inca mai au resturi de pene, nu mai stau sa ii curat...in rest sunt buni puii, si la gust...
mai ales cei de grau...
oana ce papusa esti...
la 24.11.2009, 22:48
f bunaaaaaaa
la 24.11.2009, 22:50
cred ca e delicioasa
la 25.11.2009, 15:16
multam, fetelor!chiar a fost gustoasa fripturica, au savurat si baietii
la 27.11.2009, 21:24
maine o fac mancarica asta
la 27.11.2009, 22:08
o sa-ti placa! daca ai vinete proaspete, le poti lasa cu sare pe ele, aiate cubulete, vreo ora, sa lase zeama, apoi le speli.
la 27.11.2009, 22:12
pai cand citisem reteta asta zilele trecute m-am gandit sa o fac curand si am luat azidimineata 4 vinete mari le-am tocat deja cubulete si le-am bagat in congelator sa am...deci tot ca si tine maine direct din congelator le voi scoate...
la 28.11.2009, 10:30
a, ok, merge si asa! credeam ca le vrei proaspete...
sa-mi spui cum a fost
la 28.11.2009, 11:42
pai da , cumparaturile mi se par o indeletnicire groaznica asa ca prefer sa am la indemana ce e mult...in dulapuri/congelator si sa fac ce e mare doar 1 data /luna cumparaturi...de aceea le-am tocat in congelator, dar tot ca si proaspete sunt, da o sa pun reteta pe site mai tarziu ....sa iti arat cum mi-a iesit.
la 28.11.2009, 12:26
COMENTEAZA