Pulpe de pui dulci-picante cu gnocchi la slow cooker Crock-Pot 4,7 L

Postat de MotanLaOale in Slow Cooker
17 Dec 2015 | 7293 vizualizari
Pulpe de pui dulci-picante cu gnocchi la slow cooker Crock-Pot 4,7 L

Daca am slow cooker Crock-Pot 4,7 L, acum trebuie sa il incerc. Foarte bun, isi face treaba singur, incetisor, incetisor cum imi place mie, motan lenes.

Ingrediente

  • 8 pulpe superioare de pui
  • 500g gnocchi
  • 50g pasta de tomate
  • 1 lingura miere
  • 2 linguri ulei masline
  • 2 lingurite vegeta
  • 1 lingurita piper
  • 1 lingurita boia dulce
  • 1 lingurita boia iute
  • 1 lingurita cimbru
  • 1 lingurita rozmarin
  • 50ml ulei de floarea soarelui

Mod de preparare

Pulpele se curata, se spala si se usuca cu un servet.

Se amesteca toate condimentele (fara uleiul de floarea soarelui) intr-un castron.

Se ung bine pulpele pe ambele parti cu amestecul de condimente.

Se pune uleiul de floarea soarelui in vasul crock-pot-ului si se pun pulpele in el.

Se picura pe deasupra o lingura de ulei si se pune capacul.

Se pune butonul pe high pentru 3 ore si jumatate.

Gnocchi se pun la fiert in apa cu sare 5 minute pana se ridica la suprafata.Se scurg intr-o strecuratoare.

Pulpele se scot din vasul crock-pot-ului si se pun intr-o tava tapetata cu hartie de copt.

Se introduce in cuptorul preincalzit pentru 25-30 minute sa prinda crusta.

In vasul slow cooker Crock Pot 4,7 L se pun gnocchi fierti, se amesteca bine, se presara cu condimente si se lasa 25-30 minute.

Se scot gnocchi pe platou si deasupra se pun pulpele.

Se serveste cu salata sau muraturi.

Pofta Buna!

Daca ti-a placut reteta noastra "Pulpe de pui dulci-picante cu gnocchi la slow cooker Crock-Pot 4,7 L" nu uita sa-i faci un review.
Comentarii (29)
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult » Vezi alte 25 de retete cu gorgonzola

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia

Retete similare

Dovlecei umpluti cu quinoa si legume la slow cooker-ul Crock-Pot 4.7 l Digital

Postat de Oana

Dovlecei umpluti cu quinoa si legume la slow cooker-ul Crock-Pot 4.7 l Digital

Taie dovleceii pe jumatate si scobeste-i in interior cu o lingurita. Amesteca intr-un castron quinoa cu morcovul ras, ceapa verde tocata marunt, ardeiul gras tocat cubulete, mararul...

Citeste continuarea

Prajitura bicolora la slow cooker Crock-Pot Digital 4,7L

Postat de merisor67

Prajitura bicolora la slow cooker Crock-Pot Digital 4,7L

Separam albusurile de galbenusuri si presaram putina sare peste fiecare. Rasnim zaharul sa-l transformam in pudra. Macinam nuca, dar nu foarte fin. Mixam albusurile pana devin spumoase,...

Citeste continuarea

Comentarii

la 17.12.2015, 15:53
la 17.12.2015, 15:59
Arata bine si sigur sunt delicioase!
la 17.12.2015, 16:01
delicioase!
la 17.12.2015, 16:04
yamiii ce deliciuuu
la 17.12.2015, 16:08
Ce pulpițe bune!Gnocchi ți-i las Oricum nu mai sunt!)

Vezi toate comentariile (29)

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Multicooking