Pulpe de pui fragede, la punga

Postat de nadina73 in Pui
8 Aug 2010 | 9114 vizualizari

Zilele trecute am gasit intr-un magazin rusesc unde aduce si marfa din Romania punga magica pt fripturi .pretul e si el magic de tot dar o data la zile mari merge ,si chiar imi era dor asa ca am pus in practica

Inapoi la reteta

Comentarii (22)

la 09.08.2010, 11:09
sa-ti fi de bine corinuta
la 09.08.2010, 11:10
ela deci tu doar admiri si nu vrei?
la 09.08.2010, 11:10
bunica numai un varfulet?trimit pescarusu cu un borcan
la 09.08.2010, 13:25
Nadina si eu vreau porumb,da il vreau intreg,plus un copanel
la 09.08.2010, 15:02
un piculetparca ar mai merge si la mineadevarul eca m-am cam saturat de atata carne
la 10.08.2010, 14:06
laly de data aceasta l-am cumpart taiat asa ca intreg nu amdar o sa iau special pt tine
la 10.08.2010, 14:06
lia idai dau doar muguri si cartofi e bine?

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking