Ingrediente
- 1 kg pulpe de pui(la mine au fost 7bucati intr-un kg)
- 1 punga magica pt fripturi pui
- praf de usturoi i 1lingurita
- ulei de masline 4 linguri
- putina sare
Mod de preparare
Se spala pulpele de pui si se condimenteaza cu praful din punga magica ,la care eu am mai adaugat si putin praf de usturoi si putin ulei de masline si sare ,
de la uleiul de masline primeste un gust aparte foarte bun.
Sa fiu foarte sincera nu toate tipurile de ulei de masline imi plac,unele sant foarte aromate .
Se prinde punga la capat si se pune intr-un vas de yena, in cazul meu, unde am mai pus putina apa si condimente amestecate.
Se inteapa punga din loc in loc si se da la cuptor pentru 30 minute (la 180 grade am pus eu)
Am servit cu cartofii prajiti mozzarella si muguri de porumb(sant grozavi de buni)
Daca ti-a placut reteta noastra "Pulpe de pui fragede, la punga" nu uita sa-i faci un review.
Retete asemanatoare
Comentarii (22)
|