Pulpe de pui fragede, la punga

Postat de nadina73 in Pui
8 Aug 2010 | 9078 vizualizari
Pulpe de pui fragede, la punga

Zilele trecute am gasit intr-un magazin rusesc unde aduce si marfa din Romania punga magica pt fripturi .pretul e si el magic de tot dar o data la zile mari merge ,si chiar imi era dor asa ca am pus in practica

Ingrediente

  • 1 kg pulpe de pui(la mine au fost 7bucati intr-un kg)
  • 1 punga magica pt fripturi pui
  • praf de usturoi i 1lingurita
  • ulei de masline 4 linguri
  • putina sare

Mod de preparare

Se spala pulpele de pui si se condimenteaza cu praful din punga magica ,la care eu am mai adaugat si putin praf de usturoi si putin ulei de masline si sare ,

de la uleiul de masline primeste un gust aparte foarte bun.

Sa fiu foarte sincera nu toate tipurile de ulei de masline imi plac,unele sant foarte aromate .

Se prinde punga la capat si se pune intr-un vas de yena, in cazul meu, unde am mai pus putina apa si condimente amestecate.

Se inteapa punga din loc in loc si se da la cuptor pentru 30 minute (la 180 grade am pus eu)

Am servit cu cartofii prajiti mozzarella si muguri de porumb(sant grozavi de buni)

Daca ti-a placut reteta noastra "Pulpe de pui fragede, la punga" nu uita sa-i faci un review.

Retete asemanatoare

Comentarii (22)
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

Cum prepari acasă o rețetă delicioasă de Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

citeste mai mult
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola

Retete similare

Pulpe fragede cu usturoi

Postat de amalia01

Pulpe fragede cu usturoi

Pulpele le tai in doua , le speli cu apa rece, le condimentezi cu sare si piper, le stropesti cu bere ( jumatate de cantitate) si le lasi la rece 30 de minute.   Aprinzi focul la...

Citeste continuarea

Pulpe de pui fragede cu usturoi si piure de cartofi

Postat de kamy

Pulpe de pui fragede cu usturoi si piure de cartofi

Am spalat bine pulpele,le-am taiat in doua,le-am sters bine cu un servet absorbant,le-am bagat in punga Maggi,am pus concentratul peste ele,am legat punga ,le-am"haltacarit"bine,am...

Citeste continuarea

Comentarii

la 08.08.2010, 20:15
Nadina ,eu am gasit si la mercadona punga magica. Are de 2 feluri cu usturoi si cu ierburi si costa 90 de centi.Eu am luat cu usturoi si au iesit f bune. Imi plac f mult pulpele la punga magica si sunt si usor de facut.
la 08.08.2010, 20:16
mmmm.....imi palce de mor puiul la punga, fac si eu destul de des, dar prefer sa imi cumpar pungile si condimentele separat....
la 08.08.2010, 20:41
arata bine da si eu imi cumpar numai pungi...
fara condimente.
5 furcu nadina~!
la 08.08.2010, 20:42
ce mult imi plac mugurii de porumb............mmm..............de pulpite nici nu mai vorbesc.....5 furcu...........
la 08.08.2010, 21:16
zaharia sincer am vazut ceva pungi dar nu am dat mare importanta la ele cu toate ca erau puse in mijlocu mercadonei,si pretu e foarte bun pe cand la rusi am dat 2,2 euro pe pungadar asta e o sa ma uit sa vad,oricum multumesc tare multsi astept sa papam si de la tine

Vezi toate comentariile (22)

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking