Friptura de pui cu pipote si ficatei la cuptor

Postat de pusikmea in Pui
1 Noi 2011 | 11659 vizualizari
Friptura de pui cu pipote si ficatei la cuptor

Ceva usor si rapid de facut, pentru zilele in care nu avem chef de stat prea mult in bucatarie.

Ingrediente

  • 2 pulpe
  • o punga de ficatei
  • o punga de pipote
  • 2 linguri de ulei de masline
  • 100 ml vin alb
  • sare
  • piper
  • cativa catei de usturoi
  • o punga legume mexicane

Mod de preparare

Spalam pulpele, pipotele si ficateii, le curatam de pielite, dupa care le condimentam cu sare si piper dupa gust. Intr-o oala punem la fiert pipotele, atat cat sa dea in clocot.

Intr-o tava termorezistenta punem 2 linguri de ulei de masline, pipotele, ficateii, pulpele si usturoiul apoi dam tava la cuptorul preincalzit pentru app. o ora la foc mediu. Cand friptura este aproape gata turnam si vinul si mai lasam 5 minute la cuptor.

Intre timp punem o oala cu apa si sare in care vom fierbe legumele mexicane.

Servim friptura alaturi de legumele mexicane. Pofta buna!

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Friptura de pui cu pipote si ficatei la cuptor" nu uita sa-i faci un review.

Retete asemanatoare

Comentarii (15)
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

Cum prepari acasă o rețetă delicioasă de Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

citeste mai mult
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola

Retete similare

Tocanita din piept de pui cu praz

Postat de Valclaudia

Tocanita din piept de pui cu praz

Spalam pieptul de pui si il feliem dupa preferinta. Prazul spalat se taie rondele; ardeiul rosu spalat se taie fasii. Se calesc in ulei, se condimenteaza si apoi adaugam pieptul de pui...

Citeste continuarea

Snitele de pui in crusta de pesmet si susan

Postat de gurita_ta2005

Snitele de pui in crusta de pesmet si susan

Pieptul de pui se feliaza, se condimenteaza feliile pe fiecare parte. Ouale le batem bine, punem faina cat cuprinde pentru a avea o compozitie potrivita (nici groasa, nici prea subtire), iar...

Citeste continuarea

Comentarii

la 01.11.2011, 12:22
minunat arata
la 01.11.2011, 13:14
Mmmm...ce bun...
la 01.11.2011, 13:20
wow ce rapsodie de culori !! superb !
la 01.11.2011, 13:25
bun bun
la 01.11.2011, 13:32
Rapid, rapid

Vezi toate comentariile (15)

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking