Pulpe fragede cu usturoi
Postat de amalia01
Pulpele le tai in doua , le speli cu apa rece, le condimentezi cu sare si piper, le stropesti cu bere ( jumatate de cantitate) si le lasi la rece 30 de minute. Aprinzi focul la...
Citeste continuareaZilele trecute am gasit intr-un magazin rusesc unde aduce si marfa din Romania punga magica pt fripturi .pretul e si el magic de tot dar o data la zile mari merge ,si chiar imi era dor asa ca am pus in practica
Ingrediente
Mod de preparareSe spala pulpele de pui si se condimenteaza cu praful din punga magica ,la care eu am mai adaugat si putin praf de usturoi si putin ulei de masline si sare , de la uleiul de masline primeste un gust aparte foarte bun. Sa fiu foarte sincera nu toate tipurile de ulei de masline imi plac,unele sant foarte aromate . Se prinde punga la capat si se pune intr-un vas de yena, in cazul meu, unde am mai pus putina apa si condimente amestecate. Se inteapa punga din loc in loc si se da la cuptor pentru 30 minute (la 180 grade am pus eu) Am servit cu cartofii prajiti mozzarella si muguri de porumb(sant grozavi de buni) Daca ti-a placut reteta noastra "Pulpe de pui fragede, la punga" nu uita sa-i faci un review.
Retete asemanatoare
|
Postat de amalia01
Pulpele le tai in doua , le speli cu apa rece, le condimentezi cu sare si piper, le stropesti cu bere ( jumatate de cantitate) si le lasi la rece 30 de minute. Aprinzi focul la...
Citeste continuareaPostat de kamy
Am spalat bine pulpele,le-am taiat in doua,le-am sters bine cu un servet absorbant,le-am bagat in punga Maggi,am pus concentratul peste ele,am legat punga ,le-am"haltacarit"bine,am...
Citeste continuarea
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|