Ingrediente
- 6 pulpe de pui inferioare
- 100 g ciuperci
- 200 g piept de pui
- 1 fir ceapa verde
- 2 oua
- 100 g cascaval
- ardei rosu
- piper
- sare
- cimbru
- 20 g susan
- 1 pachet foietaj
Mod de preparare
Speli si usuci cu servetele absorbante pulpele de pui dezosate.
Dai pieptul de pui prin masina de tocat, iar ciupercile (din conserva), ceapa verde si ardeiul rosu le toci marunt. Amesteci carnea tocata, ciupercile, ardeiul, ceapa verde, cascavalul (dat pe razatoare), cimbrul, sarea, piperul si un ou. Cu amestecul obtinut umpli pulpele de pui.
Dupa ce au fost umplute rulezi pulpele printr-o suvita de 1 cm de foietaj, dupa care le ungi cu un ou batut si le presari cu susan. Introduci tava in cuptorul preincalzit la o temperatura de 200 grade C si le lasi pana cand se rumenesc frumos (aproximativ 35-40 de minute).
Le servesti calde, taiate rondele.
Daca ti-a placut reteta noastra "Pulpe de pui in foietaj" nu uita sa-i faci un review.
Comentarii (25)
|