Pulpe de pui la ceaun cu mamaliga la gratar

Postat de Sylvia in Pui
10 Aug 2010 | 15519 vizualizari

Desi este o mancare obisnuita, chiar banala in combinatia aceasta si preparata dupa reteta asta sincer mi s-a parut un festin culinar. Imi place mamaliga, desi fac destul de rar , si mereu experimentez cate ceva nou la capitolul asta. De mamaliga la gratar am auzit prima data in bucataria italiana, am vazut-o ridicata acolo la rang de vedeta, servita in cele mai variate feluri si ciudate combinatii. M-am bucurat sa o regasesc servita asa si in bucataria romaneasca, este o companie perfecta si vara si iarna atat la sosuri cu legume cat si la carne. Eu am adaugat la reteta clasica de mamaliga la gratar ideea de a o rumeni intr-o lingura de unt cu granule de sare , ma gandeam sa incerc asta pentru ca imi place sa pun la mamaliga la final o nuca de unt sarat, parca ii da o aroma fina de tot de unt si un luciu aparte.

Inapoi la reteta

Comentarii (15)

la 10.08.2010, 15:33
la 10.08.2010, 16:11
ooo , sylvie ce ai facut aici! o mancarica tare apetisanta! imi place mult si puiul la ceaun si mamaliga la gratar! mancarica traditionala servita elegant a la sylvia 5f!
la 10.08.2010, 17:51
tare bine aratasi ce buna e
la 10.08.2010, 18:40
Si eu vreau un copanel
la 10.08.2010, 20:57
E super buna sa testati reteta de mamaliga la gratar
la 10.08.2010, 22:52
Nota maxima cu felicitari
la 10.08.2010, 22:57
o delicatese
la 10.08.2010, 23:41
cume untul ala? am vazut si pe la noi, dar n-am luat
la 11.08.2010, 00:16
5 furcu!
la 11.08.2010, 08:26
la 12.08.2010, 00:37
sylvia e super 5f
la 12.08.2010, 12:50
Fetelor merci de laude, vedeti voi cum faceti cu pulpele dar mamaliga trebuie sa o testati macar o data e bestiala eu m-am indragostit de ea
la 12.08.2010, 12:54
Bucataras untul ala e bestial daca esti la dieta nu-ti baga ispita in casa are prin el graunte mari de sare de mare , se tine mereu la frigi sa fie tare si se taie feliute subtiri e ca o cupola si in interior. Pe o paine proaspata cu o felie de jambon crud afumat e durere Aici sunt mai multe sortimente de unt cu sare, cele facute in normandia sunt cele mai bune, cred ca President e the best intre ele, am luat si mancat si in Ro e la fel de bun ca aici se importa nu e facut in alta parte . Deci asa o data poti sa te ispitesti cu o cutie.
la 12.08.2010, 12:55
Nadina am facut gomboti dupa reteta ta
la 13.03.2011, 17:55

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking