Ingrediente
- 7 pulpe de pui maricele
- o canita de ulei de masline
- 1 ceapa mare rosie
- 1 capatana mare de usturoi
- o crenguta de rozmarin
- 3 foi de dafin
- 150 ml vin
- cate un praf bun din urmatoarele condimente: usturoi, rozmarin, maghiran, piper,
- o jumatate de lingura boia dulce afumata
- apa cat sa ajunga la jumatatea pulpelor
- sare de Himalaya( sau de mare) dupa gust
- un mar mare taiat in jumatate
Mod de preparare
Se curata pulpele, se spala, se pun in tava cu ulei, impreuna cu ceapa taiata in doua, cu usturoiul spalat cu tot cu coaja si taiat in jumatate si se calesc usor, se adauga condimentele, marul, apa, si se pune tava la foc mic pe aragaz timp de 15 minute, avand grija sa intoarcem pulpele de doua ori pe ambele parti. Adaugam si vinul si mai lasam pe foc un minut.
Punem tava la cuptor pana se rumenesc pulpele si avem grija sa le stropim cu sosul din tava de cate ori pe parcursul coacerii.
Cu aceasta reteta friptura iese o bunatate!
Daca ti-a placut reteta noastra "Pulpe de pui la tava" nu uita sa-i faci un review.
Comentarii (34)
|