Pulpe de pui la tigaie, cu smantana si galuste

Postat de RODIMUR in Pui
21 Mai 2020 | 213 vizualizari

Mi-am amintit zilele trecute de puiul cu smântână pe care-l prepar mai rar, dar care-mi place foarte mult, așa că am preparat rapid, la tigaie, două pulpe de pui. Evident, am făcut un sos de smântână și găluște, dar de gris, de data aceasta (pentru că mi se par mai pufoase) nu de făină, așa cum fac pentru preparatul cu pui. Vă mărturisesc că a fost un deliciu...

Inapoi la reteta

Comentarii (21)

la 23.05.2020, 20:41
Puiul cu smanatana este un preparat ce ma incanta!
la 23.05.2020, 21:50
Interesant cu găluștele din griș!
la 23.05.2020, 21:57
Și pe mine, Rocsi...! Mulțumesc frumos pentru atenție!
la 23.05.2020, 22:00
Daaa, Cristina... La puiul cu smântână fac găluște de făină, dar acum am zis că merită să le fac din gris, pentru că sigur ies mai pufoase și mai bune...! Mulțumesc frumos pentru apreciere!
la 27.05.2020, 16:10
Bune!
la 27.05.2020, 17:21
Mulțumesc frumos, Dantes!

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Fructe de mare
Slow Cooker
Retete diabetici
Multicooking