Pulpe de pui marinate

Postat de Mutulica in Mancaruri cu carne
3 Iun 2018 | 2049 vizualizari

Eu cred ca noi am invatat sa mancam dupa revolutie si mai ales datorita bucatarasilor. Pana atunci , orice s-ar spune , nu am suferit de foame, dar stiam doar sa ne umflam burtile. De aceea am preferat pentru picnic doua retete mediteraneene, pentru ca provin dintr-un loc unde chiar si mancarurile pentru picnic se prepara cu un simt specific celor care stiu sa transforme mancatul intr-o arta. Sunt usor de preparat la picnic si pot fi reincalzite pentru pranz sau o cina cu gust mediteranean. "picnicul bucatarasilor"

Inapoi la reteta

Comentarii (30)

la 03.06.2018, 15:20
bune bune
la 03.06.2018, 15:21
Mersi , Motanel!
la 03.06.2018, 16:01
Ce misto stau pulpitele alea la bronzat pe gratar... a fost respectat si remediul de dupa plaja, au fost unse cu iaurt
Grozava mi se pare salata cu mango, chiar o sa incerc combinatia asta
la 03.06.2018, 16:17
))
la 03.06.2018, 16:21
Saru-mana, Claudia! Bine spus! Salata este foarte gustoasa si nu mi-a oferit nicio senzatie ciudata .
la 03.06.2018, 20:03
la 03.06.2018, 21:53
Foarte bune, pulpițele, chiar și fără salată...!
la 03.06.2018, 22:04
Aaa, ce bunatate! Eu aleg doar cu sos de iaurt sa servesc!
la 04.06.2018, 07:36
la 04.06.2018, 13:09
Bune!
la 04.06.2018, 14:38
Bravoo, Costel! Si doar am rugat-o pe Ina sa imi faca cunostinta cu tine... ))
la 04.06.2018, 16:02
Multumesc pentru aprecieri!
la 04.06.2018, 16:02
Da , Scumpicioaso , dar aveam martori...
la 04.06.2018, 17:46
Îmi place foarte mult meniul propus! Bravo și succes!
la 30.07.2018, 21:28
ce bine arata

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Fructe de mare
Slow Cooker
Retete diabetici
Multicooking