Pulpe de rata 'confiate' cu cartofi

Postat de ctlina in Rata
10 Iun 2015 | 7401 vizualizari

Pulpele de rata confiate, sunt o delicatesa din bucataria franceza. Carnea este gatita cel putin 2 ore, in grasime fierbinte de rata. Apoi este acoperita cu grasime de rata si conservata in borcane . Aproximativ in acelasi mod ca si la confit de rata se procedeaza si cu carnea de porc, de iepure etc, adica se gatesc foarte lent in grasime apoi se depoziteaza la rece pentru cateva luni bune. Carnea devine astfel foarte frageda si suculenta.

Inapoi la reteta

Comentarii (12)

la 10.06.2015, 17:05
hmmmmmmm ce bune sunt
la 10.06.2015, 17:07
Foarte bun Sincer nu am fost atenta niciodata la executarea acestei metode Ieri am prajit la foc mic in untura pulpele de cocos fierte in supa . Se chiama ca am facut si eu un fel de confit ?
la 10.06.2015, 17:15
da Miha ai facut bors si confit de cocos
nu se fierb in apa se prajesc 2 ore la foc mic in grasimea lor proprie
la 10.06.2015, 17:25
la 10.06.2015, 17:28
Bun, bun!
la 10.06.2015, 17:30
De-astea as papa si eu, dar si familia mea
la 10.06.2015, 17:37
Imi place carnea de rata! Am vazut cum se face confit de rata la tv, dar nu am papat...cred ca sunt grozave!!
la 10.06.2015, 18:46
Vreau si eu!
la 10.06.2015, 18:55
la 10.06.2015, 19:05
la 10.06.2015, 19:12
Gatesti grozav draga mea!
la 10.06.2015, 19:41
merci Rux..

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking