Ingrediente
- 2 pulpe de pui
- 200g orez
- 1 ceapa
- 1 morcov
- 1 ardei rosu
- 1 ceasca de mazare congelata
- 5 fire patrunjel verde
- usturoi praf
- sare
- piper
- ulei
Mod de preparare
1.Am spalat carnea,am dezosat-o ,am condimentat-o cu sare,piper si usturoi praf,apoi am batut-o cu batatorul de carne.Le-am pus in frigider.
2.Am curatat si spalat legumele.Le-am tocat marun si le-am pus pe toate intr-o tigaie la calit,impreuna cu mazarea,cu putin ulei si sare.
3.Cand s-au inmuiat putin am adaugat orezul si apa (doua cani de apa,daca mi este nevoie mai adaugati pe parcurs).Am lasat sa fiarba.Cand s-a fiert si orezul,am adaugat patrunjelul spalat si tocat marunt,am potrivit de sare si piper,am amestecat si am stins focul.
4.Intr-o tigaie antiaderenta,incinsa,am prajit carnea cate 5 minute pe fiecare parte.
Serviti totul cald cu castraveti murati,sau o salata de varza.
Pofta buna!!!!!
Daca ti-a placut reteta noastra "Pulpe dezosate si orez cu legume" nu uita sa-i faci un review.
Retete asemanatoare
Comentarii (14)
|