Pulpe la rotisor

Postat de Moni_alex in Pui
16 Feb 2016 | 5494 vizualizari
Pulpe la rotisor

Delicioase si preferate de musafiri!

Ingrediente

  • 4 pulpe de pui
  • 3 cepe
  • un ardei rosu
  • 2 rosii
  • un morcov
  • 2 linguri de ulei
  • sare
  • o lingurita vegeta
  • o lingurita boia dulce de ardei
  • piper mozaic

Mod de preparare

Se parlesc pulpele de pui, se spala si se usuca bine.

Se condimenteaza cu sare, vegeta, piper, boia si se ung cu 2 linguri de ulei.

Se curata un morcov si o ceapa si se taie rondele apoi se amesteca cu pulpele si se pun intr-un vas la frigider pentru 2-3 ore.

Se spala rosiile, se curata ceapa si ardeiul si se taie bucati mai mari pentru a incapea la rotisor.

Se pune ceapa, rosie, ardei, o pulpa, se continua cu ceapa, rosie, ardei iar pulpa si se repeta pana la ultima pulpa si la final iarasi legume.

Se fixeaza bine la rotisor, se pune apa si legumele( care au fost cu pulpele la frigider) in tava aragazului si se lasa la rotisat aproximativ 90-100 minute pana se rumenesc foarte bine.

Din cand in cand se ung cu uleiul ramas din amestecul de la frigider.

Cand s-au rumenit, se scot din cuptor, se scot tepusele si se aseaza pulpele cu legumele deasupra.

Se servesc cu garnitura, salata sau muraturi.

POFTA BUNA!

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Pulpe la rotisor" nu uita sa-i faci un review.
Comentarii (19)
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce

 Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce, un preparat excelent.

citeste mai mult
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
Brânza Gorgonzola DOP are numeroase proprietăți mai puțin cunoscute. Iată 5 dintre acestea citeste mai mult
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!

Retete similare

Rulouri din piept de pui cu ardei si mustar

Postat de timea

Rulouri din piept de pui cu ardei si mustar

Pieptul de pui usor batut cu ciocanul de carne (nu foarte tare pt ca nu trebuie sa fie feliile foarte subtiri) le saram si piperam pe ambele parti si presaram pe partea ce urmeaza sa fie rulata,...

Citeste continuarea

Pui Shanghai

Postat de Constelatialeu

Pui Shanghai

Mai intai dezosam pulpele si taiem bucatele  mici, le asezam intr-un castron, presaram un pic de sare si turnam o lingura de sos de soia, amestecam, acoperim castronul si-l bagam la frigider...

Citeste continuarea

Comentarii

la 16.02.2016, 21:15
Ce rumenite sunt!
la 16.02.2016, 21:23
la 16.02.2016, 21:26
la 16.02.2016, 21:34
Mmmmmm...
la 16.02.2016, 21:45

Vezi toate comentariile (19)

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking