Ingrediente
- 400 ml rom
- 200 lichior piersici
- 300g ananas
- 150 ml lime
- 20g ghimbir
- 20 frunze menta
- 100 ml sirop zahar
Mod de preparare
La preparare vom folosi un blender, un polonic, iar in loc de bol vom folosi un dovleac pe care l-am curatat in interior si l-am desenat in tema petrecerii.
Pentru inceput punem in blender ananasul, zaharul, ghimbirul, si jumatate din cantitatea de menta.
Mixam pana obtinem un piure.
Turnam toate ingredientele in dovleacul pe care l-am curatat bine in prealabil.
Adaugam gheata si amestecam cu polonicul pana se omogenizeaza bine ingredientele.
Decoram dovleacul cu jeleuri monstruoase si menta.
Paharele le vom glazura cu zahar si sirop grenadine.
Punem pe o farfurioara zahar si grenadin, apoi borduram buza paharului.
Intoarcem paharele cu gura in sus pentru a se scurge glazura pe pahar.
Aceasta a fost reteta de punch monstruos.
Party like a superstar :)
Daca ti-a placut reteta noastra "Punch de Halloween" nu uita sa-i faci un review.
Comentarii (9)
|