Purcelus cu lamaie si mere

Postat de laughylau in Porc
8 Noi 2011 | 3471 vizualizari

Carnea e de porc adult, dar datorita faptului ca si-a sacrificat viata, pielea si muschiul, l-am diminutivat ca si 'purcelus' pentru ca e tot ce mai pot face pentru el, saracul. O alta reteta care are nevoie de 4 lamai

Inapoi la reteta

Comentarii (10)

la 08.11.2011, 10:21
bun bun
la 08.11.2011, 10:30
foarte bun!
la 08.11.2011, 13:41
Da ce bine arata !
la 08.11.2011, 14:26
ce bun o fi
la 08.11.2011, 15:52
mmmm
la 08.11.2011, 16:26
bunnn
la 08.11.2011, 18:34
bun
la 08.11.2011, 20:43
Imi place
la 09.11.2011, 05:51
Cred ca e felul meu preferat de a servi friptura. Deocamdata. Dar cred ca am sa gasesc unul si mai bun. sunt in continua cautare.

la 16.11.2011, 18:06
yammy

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking