Ingrediente
- 2 tortilla
- 300 grame ciuperci proaspete, feliate
- 100 grame porumb din conserva
- 100 grame branza Gouda sau cascaval, ras
- 1/2 ardei rosu, taiat cuburi
- sare, piper
- 1/3 ardei Jalapeno din conserva
- o ceapa, taiata cuburi
Mod de preparare
Intr-o tigaie se incalzeste putin ulei la foc mare. Se adauga ciupercile intr-un singur strat si se lasa 4-5 minute fara a amesteca. Se adauga putina sare, se amesteca si se mai lasa 2 minute. Se adauga ceapa si ardeiul si se calesc 5-6 minute. Se adauga porumbul si se mai lasa 2-3 minute. Se adauga sare si piper.
Pe jumatate din suprafata unei tortilla se presara branza rasa sau cascaval. Deasupra se aseaza 1/2 din umplutura obtinuta anterior si cateva feliute de Jalapeno ( Atentie! Este foarte iute!). Se acopera cu branza rasa si se aduce celalata jumatate de tortilla peste, acoperind astfel umplutura.
Se procedeaza la fel cu ingredientele ramase.
Se aseaza tortilla pe un gratar fierbinte si se gatesc 3-4 minute, pana cand branza s-a topit.
Se consuma imediat, impreuna cu salata.
Daca ti-a placut reteta noastra "Quesadilla vegetariana" nu uita sa-i faci un review.
Comentarii (12)
|