Quiche de broccoli cu sunca si branza

Postat de cristeena20 in Aperitive / Garnituri
14 Sep 2015 | 4961 vizualizari
Quiche de broccoli cu sunca si branza

Ingrediente

  • o foaie de aluat pentru tarte
  • 250 gr broccoli
  • 100 gr conopida
  • 200 gr sunca presata
  • 200 gr cascaval
  • o cutie mica de porumb
  • sare, piper alb, nucsoara
  • 5 oua
  • 500 ml lapte
  • 100 ml smantana dulce

Mod de preparare

- Se fierbe broccoli si conopida , dar s anu fie foarte moi si apoi ii strecuram.

- Sunca felii se taie julien; cascavalul cubulete; aluatul daca e congelat se dezgheata in prealabil la temperatura camerei.

- Luam o forma de tarta si o ungem cu margarina, apoi asezam aluatul si il aranjam frumos. Intr-un bol amestecam cu grija ingredientele, le condimentam cu sare, piper alb si le asezam in forma de tarta. Batem ouale cu smantana si adaugam laptele. Turnam compozitia peste brocoli din tava atat cat sa acopere, si dam la cuptorul incins la 200 grade. Se lasa pana s.a intarit si rumenit putin deasupra.

Daca ti-a placut reteta noastra "Quiche de broccoli cu sunca si branza" nu uita sa-i faci un review.
Comentarii (13)
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

Cum prepari acasă o rețetă delicioasă de Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

citeste mai mult
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola

Retete similare

Melci cu sunca si cascaval

Postat de Irina

Melci cu sunca si cascaval

Am folosit aluat pentru foietaj congelat, drept care, intai am lasat foaia sa se dezghete. Intre timp am pregatit celelalte ingrediente: am dat cascavalul pe razatoare, am spalat rosia si am...

Citeste continuarea

Chiftelute de dovlecel in sos de rosii

Postat de AdrianUdrea

Chiftelute de dovlecel in sos de rosii

Preparam mai intai chiftelutele. Se curata dovleceii, se dau pe razatoare si se presara sare peste ei, se lasa la odihnit 5-6 minute, apoi se scurg usor de surplusul de lichid. Se toaca...

Citeste continuarea

Comentarii

la 14.09.2015, 01:11
Imi place tare mult.
la 14.09.2015, 07:30
la 14.09.2015, 07:57
Foarte bun!
la 14.09.2015, 08:31
Bun!
la 14.09.2015, 08:34

Vezi toate comentariile (13)

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking