Quiche Lorainne

Postat de nico15 in Aperitive / Garnituri
28 Aug 2011 | 3871 vizualizari
Quiche Lorainne

Ingrediente

  • Aluat:
  • 250 g faina
  • 2 oua
  • 200 g unt
  • sare,
  • piper
  • 2 linguri de apa    
  • 3 oua
  • 200-250 g de bacon
  • 150 g de cascaval
  • 200 g de smantana pentru gatit
  • sare
  • piper
  • nucsoara

Mod de preparare

Cernem faina dupa care punem untul faramandu-l in bucatele mai mici adaugam sare, ouale si apa se framanta bine si va rezulta un aluat sfaramicios, aceste se inveleste in folie de plastic si se da la frigider 15 minute. Dupa ce timpul a expirat scoateti aluatul  si il intindeti-o intr-o forma de tarta unsa in prealabil cu unt, aceasta se va aranja in forma se va intepa si se va da la cuptor 15 minute sa se coaca. In acest timp vom taia baconul julien, cascavalul  sin cubulete, intr-un alt castron amestecam bine ouale cu smantana, sarea, nucsoara si piperul.

Scoatem forma din cuptor asezam baconul si branza iar deasupra adaugam ouale si smantana din aluatul ramas facem un fel de grilaj si il adaugam peste, dam la cuptor pentru 30 de mnute.

Pofta Buna.

Daca ti-a placut reteta noastra "Quiche Lorainne" nu uita sa-i faci un review.

Retete asemanatoare

Comentarii (5)
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce

 Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce, un preparat excelent.

citeste mai mult
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
Brânza Gorgonzola DOP are numeroase proprietăți mai puțin cunoscute. Iată 5 dintre acestea citeste mai mult
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!

Retete similare

Toast cu ciuperci la grill și somon fume

Postat de CulinaryRainbow

Toast cu ciuperci la grill și somon fume

   Par multe ingrediente, însă sunt suficiente și ideale pentru o combinație incredibilă de gusturi.    Am folosit o tigaie grill pentru a prăji feliile de...

Citeste continuarea

Placinta sarata

Postat de mirela0911

Placinta sarata

Aluatul: Intr-un bol se cerne faina, se pune drojdia uscata, se amesteca si se lasa timp de 10-15 minute. Se pune apoi sarea, uleiul si laptele caldut putin cate putin, amestecand, pana se poate...

Citeste continuarea

Comentarii

la 28.08.2011, 21:56
la 28.08.2011, 22:02
place
la 28.08.2011, 22:12
foarte buna
la 28.08.2011, 23:02
la 29.08.2011, 10:56
place

Vezi toate comentariile (5)

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking