Quiche lorraine

Postat de RuxyRux in Aperitive / Garnituri
27 Ian 2011 | 9598 vizualizari

O gustare deosebit de savuroasa....o gasim in bucataria franceza si nu numai , astazi fiind raspandita in intreaga lume . Eu am ales doua variante folosind aluatul de baza. Prima varianta pe care am facut-o este cu bacon afumat, iar cea de a doua cu spanac si branza feta.

Inapoi la reteta

Comentarii (75)

la 28.01.2011, 12:58
Cum de mi-o fi scapat asa minune ?
la 28.01.2011, 18:13
la 28.01.2011, 19:04
Onesta...nu ti-a scapat esti aici
la 28.01.2011, 19:04
Lilik multumesc :
la 29.01.2011, 17:59
bine mai arata!
la 29.01.2011, 18:33
mie mi-au cazut ochii pe titlu ...si am zis : asta tre sa-mi palca, ca habar n-am ce e...!
imi place si arata bine!
la 29.01.2011, 23:09
cata savoare !
la 31.01.2011, 08:25
Moama ce fain arata! Si ce bun trebuie sa fie!
la 02.02.2011, 11:57
Wow! Super.
la 04.02.2011, 22:55
Multumesc din suflet tuturor pentru vizitele calde!
la 04.02.2011, 23:13
la 04.02.2011, 23:29
Imbratisari pentru cea mai scumpa INA din cate exista!
la 05.02.2011, 01:05
wow ce deliciu aici
la 23.05.2011, 21:46
la 29.11.2011, 14:59
delicioasa cu spanac bv bv bv bv

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking