Quiche lorraine
Postat de RuxyRux in Aperitive / Garnituri 27 Ian 2011 | 9598 vizualizari
O gustare deosebit de savuroasa....o gasim in bucataria franceza si nu numai , astazi fiind raspandita in intreaga lume .
Eu am ales doua variante folosind aluatul de baza. Prima varianta pe care am facut-o este cu bacon afumat, iar cea de a doua cu spanac si branza feta.
Inapoi la reteta
|
Comentarii (75)
la 28.01.2011, 12:58
Cum de mi-o fi scapat asa minune ?
la 28.01.2011, 19:04
Onesta...nu ti-a scapat esti aici
la 28.01.2011, 19:04
Lilik multumesc :
la 29.01.2011, 17:59
bine mai arata!
la 29.01.2011, 18:33
mie mi-au cazut ochii pe titlu ...si am zis : asta tre sa-mi palca, ca habar n-am ce e...!
imi place si arata bine!
la 29.01.2011, 23:09
cata savoare !
la 31.01.2011, 08:25
Moama ce fain arata! Si ce bun trebuie sa fie!
la 02.02.2011, 11:57
Wow! Super.
la 04.02.2011, 22:55
Multumesc din suflet tuturor pentru vizitele calde!
la 04.02.2011, 23:29
Imbratisari pentru cea mai scumpa INA din cate exista!
la 05.02.2011, 01:05
wow ce deliciu aici
la 29.11.2011, 14:59
delicioasa cu spanac bv bv bv bv
COMENTEAZA