Quiche Lorraine (reteta Multicooker)

Postat de privatelaura in Mancaruri de legume
2 Dec 2014 | 7902 vizualizari
Quiche Lorraine (reteta Multicooker)

Ingrediente

pt blat:

  • 250 gr faina alba
  • 125 gr unt moale
  • 1 ou
  • 2-3 lg apa
  • 1 praf sare


pt umplutura:

  • 4 oua de tara ( o sa vedeti ce culoare frumoasa capata cu oua de tara)\
  • 300 gr smantana
  • 2 ciuperci marisoare champignon
  • 1 ardei rosu mediu
  • 150 gr bacon
  • 100 gr cascaval
  • 1 cub telemea capra
  • 2-3 lg mazare congelata
  • sare

Mod de preparare

Intr-un vas, cernem faina, adaugam sarea si untul si oul batut. Incepem sa framantam un aluat, adaugand cate o lingura de apa rece. Cand obtinem un aluat omogen, infasuram in folie alimentara si il dam la rece 20-30 minute.

Intre timp, pregatim umplutura.

Curatam si feliem ciupercile. Taiem baconul, cascavalul si telemeaua cubulete. Ardeiul rosu il tocam cubulete. Mazarea o lasam in farfurie sa se dezghete.

Dupa ce scoatem aluatul din frigider, il intindem cu sucitorul in strat subtire. Conectam aparatul Multicooker la curent. Deschidem capacul si asezam foaia de aluat, cu atentie. Lasam o margine inalta de vreo doua degete. Intepam aluatul cu furculita din loc in loc. Setam din meniu, functia BAKE, temperatura de150 grade si timpul de coacere de 20 minute. Apasam tasta START si inchidem capacul. Mergem si savuram un ceai sau o cafea intre timp.   Dupa ce s-a terminat programul de 20 minute, deschidem cu atentie capacul aparatului si asezam ingredientele de umplutura. Batem rapid ouale cu smantana si turnam compozitia peste ingrediente. Asezam cateva feliute de ciuperci deasupra.   Setam din meniu, functia BAKE, temperatura de180 grade si timpul de coacere de 20 minute. Apasam tasta START si inchidem capacul. Dupa ce s-a incheiat si aceasta etapa, apasam tasta STOP. Deschidem capacul si lasam sa se raceasca un pic tarta apoi o scoatem cu atentie pe un platou.   Noi am ras putin cascaval, am portionat-o si am servit cu ketchup. Este pur si simplu grozava, iar aparatul Multicooker si-a indeplinit cu succes misiunea!

Daca ti-a placut reteta noastra "Quiche Lorraine (reteta Multicooker)" nu uita sa-i faci un review.

Retete asemanatoare

Comentarii (25)
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce

 Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce, un preparat excelent.

citeste mai mult
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
Brânza Gorgonzola DOP are numeroase proprietăți mai puțin cunoscute. Iată 5 dintre acestea citeste mai mult
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!

Retete similare

Rulouri de vinete in sos de rosii cu usturoi

Postat de oanapl

Rulouri de vinete in sos de rosii cu usturoi

Vânăta o tai în felii subţiri, o presari cu sare şi o frigi pe ambele părţi în tigaia grill unsă cu ulei. Rulezi feliile şi le pui deoparte. Ceapa şi usturoiul le...

Citeste continuarea

Chipsuri de radacinoase

Postat de Bucataras

Chipsuri de radacinoase

Taie capetele tuturor legumelor astfel incat sa fie drepte;  Cu ajutorul unui cutit foarte ascutit taie fasii subtiri din fiecare leguma in parte;  Pune-le intr-un castron...

Citeste continuarea

Comentarii

la 02.12.2014, 15:06
Ah cum arata demult nu am facut
la 02.12.2014, 15:09
bine arata
la 02.12.2014, 15:16
Buna idee!
la 02.12.2014, 15:32
arata foarte bine!
la 02.12.2014, 15:44
bravo!

Vezi toate comentariile (25)

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking