Racitura de porc
Postat de mirela0911 in Porc 7 Ian 2017 | 6824 vizualizari
Am vazut multe feluri de racituri, cu legume in ea, insa fiecare are stilul lui de a prepara racitura. Aceasta reteta, noi o preparam de multa vreme si asa ne place noua. Mie personal, imi place sa fie curata ca lacrima, fara pic de grasime! :D
Si e asa de buna cu un colt de paine de casa! :X
Inapoi la reteta
|
Comentarii (36)
la 07.01.2017, 13:33
placeee
la 07.01.2017, 13:42
Fiecare casa cred ca are reteta proprie...depinde de obisnuinta si gust Sunt foarte bune si ale tale Eu le fac din ciolan, adidas si limba de porc(pentru carnea macra), toate proaspete Nu pun afumatura ca-mi este rau..deci cum spuneam, dupa preferinte...
la 07.01.2017, 13:55
Corect, Simo! Nici eu nu pun afumatura, vorba ta, îmi vine rău ...Mulțumesc!
la 07.01.2017, 13:55
Mulțumesc, Lau!
la 07.01.2017, 13:58
Arata grozav....afumatura oricum punem destula la sarmale...asa ca nu-i bai ....piftia mamei are mereu grasime....si mie sincer nu-mi place chiar daca o dau deoparte...ea spune mereu sa o strang si sa o intorc...insa mie tot asa clara imi place ca si a ta....dar deh fiecare casa cu reteta proprie!
la 07.01.2017, 13:58
Foarte corect.. fara afumatura..bravo !!!
la 07.01.2017, 13:59
la 07.01.2017, 14:03
buna buna
la 07.01.2017, 14:10
Imi place mult! Anul asta insa nu am reusit sa fac. Dar mai e timp!
la 07.01.2017, 15:09
grozava e!
la 07.01.2017, 15:19
Piftia/racitura este unul din felurile mele preferate. O prefer de curcan dar nu o refuz nici pe cea de porc. Anul acesta am facut si de porc si de curcan Arata grozav.
la 07.01.2017, 15:28
la 07.01.2017, 15:46
Imi place!
la 07.01.2017, 18:44
ce bunatateeeeeeeee
la 07.01.2017, 18:57
Azi am terminat-o și noi! Bună este!
COMENTEAZA