Racitura (piftie) de porc
Postat de mihaelar63 in Aperitive / Garnituri 12 Apr 2010 | 14927 vizualizari
Cum am primit de la soacra de toate a porcului proaspete , i-am facut sotului putina racitura , ii place mult .
Inapoi la reteta
|
Comentarii (8)
la 12.04.2010, 16:31
E foarte buna si usor de realizat! Un mod nou de preparare.Puse toate la fiert ,inclusiv usturoiul se prepara usor. Te-ai gandit sa mai apuci cu raciturile pana nu da caldura? E foarte buna si pentru dieta, dar carnea sa fie de pasare.
la 12.04.2010, 17:29
mare dreptate ai mihaela
la 12.04.2010, 17:30
cred ca ti-am facut pofta de racitura asaarat foarte bine sa sti ca sutului meu i place tare mult cu ceapa sa o manance arata foarte bine nota 10
la 12.04.2010, 17:32
mihaela imi cer scuze bunica ma vrut sa zic ca are mare dreptate cu dieta
la 12.04.2010, 18:38
Ce asi manca o portie....................
la 12.04.2010, 20:47
eu cred ca la fel de bine se pot prepara si cand e mai cald , le punem la frigider , esential este sa ai carnea proaspata , reusita atunci este asigurata ,
bunica , eu ii fac la consort mancarea favorita cand am vre-un interes ascuns
de data asta interesul se numeste cuptor cu microunde sau masina de paine
la 13.04.2010, 13:56
si eu o portie pls
la 13.04.2010, 14:03
Ana , cele din imagine , nu mai sunt . dar am puse pentru inca o tura in congelator si fac cat ai zice ,, peste ''
COMENTEAZA