Racitura (piftie) de porc

Postat de Dya in Aperitive / Garnituri
4 Ian 2015 | 11342 vizualizari

Este al doilea (sau al treilea an) in care o pregatesc, niciodata dupa o reteta anume,,, de fapt fara sa fi citit vreoadata o reteta de piftie. Ci doar dupa cum am vazut la parintii mei. Am sa va spun cum am procedat eu si ce anume am folosit, orientativ.

Inapoi la reteta

Comentarii (39)

la 04.01.2015, 18:27
Doamne, cum arata!!
la 04.01.2015, 18:27
Ce frumos
P.S. Bine c-o mananci cu paine )
la 04.01.2015, 18:27
imi place sa vad la altii dar eu nu fac mananc doar o data pe an cand fac ai mei
la 04.01.2015, 18:28
ce prezentare frumoasa
la 04.01.2015, 18:28
Cat de bine arata!
la 04.01.2015, 18:32
Dupa culoare nici nu zici ca-i de porc dar te cred pe cuvant ))
la 04.01.2015, 18:36
Timi si eu.. doar o data pe an! De Craciun
la 04.01.2015, 18:36
Cu paine Ina cu ce altceva?! Vazusem pe undeva cu mamaliga, dar mintea mea nu poate concepe asa alaturare
la 04.01.2015, 18:36
Claudia
la 04.01.2015, 18:37
Multumesc Deyu ;-*
la 04.01.2015, 18:37
la 04.01.2015, 18:37
Merisor Multumesc!
la 04.01.2015, 18:37
nici mintea mea, Dya
la 04.01.2015, 18:38
Ina.... pe drept cuvant nu am mai facut poza la "resturile" de dupa fiertura
la 04.01.2015, 18:40
Vai cat de bine arata!!!

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking