Racitura terina franceza / Jambon persille

Postat de ctlina in Porc
5 Apr 2018 | 4641 vizualizari

"Bunatati de Paste" Jambon persillé sau Jambon de Paste est un preparat traditional burgund din Franta. Este o terina de carne buna de porc (jambon si rasol) gatita in vin alb sec de Bourgogne :), taiata bucatele, amestecata cu patrunjel proaspat tocat marunt si legata intr-o gelatina asezonata cu usturoi, otet din vin si mustar de Dijon. Pentru a obtine o gelatina buna de casa va trebuie un picior de porc. Francezii sunt mari consumatori de "pieds de porc en gelée" - picioare de porc in gelatina. Va trebuie o carne putin grasa de buna calitate, jambon sau rasol de porc. Daca este bine sarata, o puneti in apa rece timp de o noapte si schimbati apa de cateva ori. https://blogulluicatalina.blogspot.com/2018/04/racitura-terina-franceza-jambon-persille.html

Inapoi la reteta

Comentarii (14)

la 05.04.2018, 20:46
Wow, wow! Am vazut un preparat asemanator, facea cineva pe Paprika, doar ca a pus si bucati de pui pe la mijloc! Arata de vis! Bravo!
la 05.04.2018, 20:52
multumesc Rocsi
la 05.04.2018, 20:55
Ce bunătate rafinată!
la 05.04.2018, 21:12
Ce minunatie ne-ai adus! As manca cu siguranta pt ca arata grozav de bine! Bravo, Cata!
la 05.04.2018, 21:16
la 05.04.2018, 21:33
multumesc la toti
la 05.04.2018, 21:37
la 05.04.2018, 21:52
la 05.04.2018, 22:18
Ma scuzati dar aici vin si neinvitata.....
la 06.04.2018, 15:34
Delicios Imi doresc de mult timp sa prepar terina . Merge pe lista de favorite
la 06.04.2018, 19:23
ma bucur ca va place, va pup pe toti
la 12.04.2018, 16:47
Gustoasa!
la 15.04.2018, 08:58
imi plac terinele
la 07.05.2018, 15:55
Super, super apetisantă....

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking