Racituri

Postat de AlexandraOrdean in Porc
4 Ian 2016 | 4447 vizualizari

Un preparat specific sarbatoriilor de iarna, care se prepara in preajma Bobotezei ( cel putin in Ardeal)

Inapoi la reteta

Comentarii (18)

la 04.01.2016, 20:49
Bune,bune fac si eu maine
la 04.01.2016, 20:54
Dacă le fierbi la foc moale până cade carnea de pe os nu e nevoie să mai pui gelatină Cele mai bune răcituri sunt cele de porc!
la 04.01.2016, 20:54
la 04.01.2016, 20:55
Multumesc dragilor
la 04.01.2016, 20:56
Buni...o sa tin cont de sfat
la 04.01.2016, 20:57
Super!
la 04.01.2016, 21:04
Mmm, ador raciturile. Cred ca sunt super delicioase
la 04.01.2016, 21:11
Multu..va pup
la 04.01.2016, 21:16
Am mancat si noi de Craciun. Foarte bune!
la 04.01.2016, 21:27
Yummm, bune!
la 04.01.2016, 21:41
Foarte bune
la 04.01.2016, 22:07
Si noi am facut!
la 04.01.2016, 22:18
la 04.01.2016, 22:58
la 05.01.2016, 08:43
Bune

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking