Racituri
Postat de AlexandraOrdean in Porc 4 Ian 2016 | 4447 vizualizari
Un preparat specific sarbatoriilor de iarna, care se prepara in preajma Bobotezei ( cel putin in Ardeal)
Inapoi la reteta
|
Comentarii (18)
la 04.01.2016, 20:49
Bune,bune fac si eu maine
la 04.01.2016, 20:54
Dacă le fierbi la foc moale până cade carnea de pe os nu e nevoie să mai pui gelatină Cele mai bune răcituri sunt cele de porc!
la 04.01.2016, 20:55
Multumesc dragilor
la 04.01.2016, 20:56
Buni...o sa tin cont de sfat
la 04.01.2016, 20:57
Super!
la 04.01.2016, 21:04
Mmm, ador raciturile. Cred ca sunt super delicioase
la 04.01.2016, 21:11
Multu..va pup
la 04.01.2016, 21:16
Am mancat si noi de Craciun. Foarte bune!
la 04.01.2016, 21:27
Yummm, bune!
la 04.01.2016, 21:41
Foarte bune
la 04.01.2016, 22:07
Si noi am facut!
la 05.01.2016, 08:43
Bune
COMENTEAZA