Racituri (piftii)
Postat de burdulea56 in Porc 6 Ian 2011 | 8942 vizualizari
In Ardeal, de Boboteaza se pregatesc racituri. Sa nu stric traditia, am facut si eu racituri.
Noi le mancam cu ineluse de ceapa rosie, stropite cu otet balsamic, dar asta nu mai e traditie, bunicii nu aveau otet balsamic si era poate mai bine.
Inapoi la reteta
|
Comentarii (23)
la 08.01.2011, 22:29
RuxyRux, Ina va multumesc.
la 08.01.2011, 22:29
Miuta, Lia, Cris, multumesc de furci.
la 08.01.2011, 22:30
Nu-i bai Corina, abia cer apa.
la 08.01.2011, 22:31
Elena, Rocsi, ce de furci!
la 08.01.2011, 22:31
Ce bine arata
la 08.01.2011, 22:32
Kamy, te invit!
la 08.01.2011, 22:34
Bunica, cred ca sunt bune, nu am mancat niciodata cu sfecla, dar incerc.
COMENTEAZA