Racituri (piftii)

Postat de burdulea56 in Porc
6 Ian 2011 | 8942 vizualizari

In Ardeal, de Boboteaza se pregatesc racituri. Sa nu stric traditia, am facut si eu racituri. Noi le mancam cu ineluse de ceapa rosie, stropite cu otet balsamic, dar asta nu mai e traditie, bunicii nu aveau otet balsamic si era poate mai bine.

Inapoi la reteta

Comentarii (23)

la 08.01.2011, 22:29
RuxyRux, Ina va multumesc.
la 08.01.2011, 22:29
Miuta, Lia, Cris, multumesc de furci.
la 08.01.2011, 22:30
Nu-i bai Corina, abia cer apa.
la 08.01.2011, 22:31
Elena, Rocsi, ce de furci!
la 08.01.2011, 22:31
Ce bine arata
la 08.01.2011, 22:32
Kamy, te invit!
la 08.01.2011, 22:34
Bunica, cred ca sunt bune, nu am mancat niciodata cu sfecla, dar incerc.
la 20.05.2011, 10:41

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking