Racituri (piftii)
Postat de burdulea56 in Porc 6 Ian 2011 | 8952 vizualizari
In Ardeal, de Boboteaza se pregatesc racituri. Sa nu stric traditia, am facut si eu racituri.
Noi le mancam cu ineluse de ceapa rosie, stropite cu otet balsamic, dar asta nu mai e traditie, bunicii nu aveau otet balsamic si era poate mai bine.
Inapoi la reteta
|
Comentarii (23)
la 06.01.2011, 23:42
si eu am facut..deja sunt papate
la 06.01.2011, 23:57
super bune
la 07.01.2011, 00:51
am facut si eu azi dar as manca si de la tine
la 07.01.2011, 08:09
Yamyyy....arata tare tare tareee bine
la 07.01.2011, 09:47
Tare frumos decorul
la 07.01.2011, 09:53
Delicioase
la 07.01.2011, 09:55
la 07.01.2011, 10:10
imi plac!!!piftiile mele au iesit cam sarate
la 07.01.2011, 11:27
bune tare
la 07.01.2011, 15:05
mai vreau si eu ca nu m-am saturat
la 07.01.2011, 15:46
Noi le mancam cu salata de sfecla si hrean. Tare bune si frumoase cretofonatele tale !
la 08.01.2011, 22:27
Luk, Nadina, sarutmana!!!!!!!!!
la 08.01.2011, 22:28
zaharia_mihaela, te invit!
COMENTEAZA