Rasol afumat de porc, cu pastai si rosii

Postat de RODIMUR in Porc
10 Ian 2018 | 2619 vizualizari

Rasolul afumat este foarte apreciat în casă, dar de data aceasta am vrut să-l prepar altfel, nu cu fasole, ca de obicei. Așa că l-am făcut cu păstăi (tot un fel de fasole, dar verde!) pentru că mai am câteva pungi în congelator... Este o mâncare relativ ușor de preparat, dietetică, fără prăjeli și foarte gustoasă, atât doar că durează ceva mai mult timp fierberea rasolului.

Inapoi la reteta

Comentarii (39)

la 11.01.2018, 20:21
Mulțumesc frumos, Merișor! Chiar să știi că este foarte bun... Din gustul plăcut afumat al rasolului, combinat cu frăgezimea păstăilor și a roșiilor, a rezultat o savoare deosebită...
la 11.01.2018, 20:23
Rocsi, să știi că am avut aceeași impresie, că e potrivit acestui timp...Merci!
la 12.01.2018, 00:08
Tare bun trebuie sa fie!
la 12.01.2018, 06:49
Așa este, Xana, e foarte bun...! Mulțumesc frumos, pentru apreciere!
la 12.01.2018, 11:04
Bun!
la 12.01.2018, 12:10
Mulțumesc frumos, Dante!
la 12.01.2018, 18:56
la 12.01.2018, 23:27
Delicios!
la 12.01.2018, 23:49
Mulțumesc frumos, Oana!

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking