Ingrediente
- 1 kg rasol de porc;
- 4-5 cartofi;
- 2 linguri ulei de masline;
- condimente pentru carne de porc;
- condimente pentru cartofi;
- sare;
- patrunjel.
Mod de preparare
Carnea se spala, apoi se amesteca cu condimentele pentru carne de porc si sare, dupa gust.
Cartofii se spala, se curata si se taie pe lung, dar nu foarte subtire, apoi se amesteca cu uleiul de masline, condimentul pentru cartofi si sare.
Se pun impreuna intr-un vas termorezistent, se adauga un pahar de apa, apoi se baga in cuptorul preincalzit la 180 grade C, pentru 2ore. Din cand in cand se mai amesteca si se intorc pe partea cealalta.
La final, se presara patrunjel tocat.
Pofta buna!
Daca ti-a placut reteta noastra "Rasol de porc cu cartofi" nu uita sa-i faci un review.
Comentarii (10)
|