Ingrediente
- Un rasol de porc cu os(cam 1,300 kg a avut al meu)
- Un morcov
- O tija de apio(ţelina)
- O ceapa
- Sare
- Boabe de piper si enibahar
- Foi de dafin
- Fulgi de chilli
Pentru glazurat:
- O lingura de miere de albine
- O lingurita pasta de ardei iute
- Sos de soia
- Ulei
- Usturoi granulat
- Boia de ardei
- Piper
Mod de preparare
Am condimentat rasolul si l-am pus în vasul slow cooker-ului Crock-Pot.
Am pus legumele taiate,boabele de piper si enibahar, foile de dafin, sare si apa cât sa acopere trei sferturi din carne.Am pus capacul vasului.
Am conectat aparatul la tensiune si am setat pe High pentru 5 ore.
Dupa acest timp,am oprit aparatul si am scos cu grija carnea,fiind foarte fiarta,aceasta se poate rupe usor.
Zeama ramasa am folosit-o pentru o ciorbita.
Am asezat carnea într-un vas ceramic si am pregatit glazura.
Se poate pune la cuptor si în vasul slow cooker-ului Crock-Pot dar eu am preferat o alta tava.
Pentru glazura am amestecat toate ingredientele si apoi am pus-o peste carne cu ajutorul unei pensule.
Am pus vasul la cuptor la 220 de grade pentru 15-20 de minute sau pâna se rumeneste frumos.
Cum am spus,am servit cu salata de sfecla roşie si hrean.
S-aveţi poftă !!!
Daca ti-a placut reteta noastra "Rasol de porc la Slow cooker Crock-Pot" nu uita sa-i faci un review.
Comentarii (26)
|