Rasol de pui cu galuste imperiale

Postat de panacris in Supe/Ciorbe
17 Iul 2018 | 3503 vizualizari

 ''Provocarea GastroArt'' chiar m-a provocat. Această supă din 1913, văd că dăinuie și e foarte îndrăgită de toată bucătărimea ;) Aveam de mult timp în planul de probat și preparat găluștele imperiale al Sidy ;) și acum chiar s-au dovedit a fi foarte la înălțime ;) Rasol/supă clară de pui/găină/vițel fac mai mereu, că așa am crescut, nu cu borșuri sau ciorbe acre. P.S. Așa de ultima sută de metri, a ieșit o supă demențială, chiar și Zmeișorii au savurat-o în seara asta și m-au notat între 9 și 10 :D :)) Spor și poftă bună!  

Inapoi la reteta

Comentarii (24)

la 18.07.2018, 10:18
Arata tare bine!
la 18.07.2018, 10:26
Ce supica buna !
la 18.07.2018, 11:24
Perfect arata!
la 18.07.2018, 12:54
Mulțumesc pentru aprecieri dragi Bucătărași!
la 18.07.2018, 20:50
Minunat!
la 20.07.2018, 08:38
Ce supa buna!
la 20.07.2018, 21:27
Cu siguranta a fost foarte buna!
la 23.07.2018, 10:30
Buna!
la 19.11.2018, 01:56

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking