Rasol de pui, cu legume natur si salata de sfecla rosie

Postat de RODIMUR in Pui
11 Ian 2021 | 1111 vizualizari

După mâncărurile consistente și sățioase de Crăciun, ne-am propus să mâncăm mai dietetic, măcar câtva timp, așa că am preparat acest rasol din copănele de pui, adică din carnea cea mai recomandată pentru un astfel de regim. Fără mult efort și destul de repede, mâncarea a fost gata și am avut astfel și o bază pentru o supă ușoară și foarte apreciată la noi. Alături de legumele natur, am servit o salată de sfeclă roșie, care aștepta de mult timp să fie savurată...

Inapoi la reteta

Comentarii (23)

la 12.01.2021, 12:10
Bun!
la 12.01.2021, 20:06
Tare bun!
la 12.01.2021, 21:59
Mulțumesc frumos, Dantes!
la 12.01.2021, 22:00
Mulțumesc frumos, Cristinuța!
la 14.01.2021, 14:35
Ce-mi place!
la 15.01.2021, 18:12
Delicios!
la 15.01.2021, 22:15
Mă bucur, Mirela...!
la 15.01.2021, 22:15
Mulțumesc frumos, Oana!

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Montare D’oro
Multicooking