Rasol de vita cu legume la slow cooker Crock-Pot 4,7 L

Postat de miha in Slow Cooker
3 Sep 2015 | 6077 vizualizari
Rasol de vita cu legume la slow cooker Crock-Pot 4,7 L

A ajuns la mine taman de ziua mea, asa ca l-am considerat un cadou. :)) Unul tare fain daca te uiti asa la el, dar si mai fain dupa ce-l pui la treaba. Eu l-am pus cateva zile mai tarziu, cand am plecat de acasa, in marea aventura de a petrece o noapte la pescuit. Cand am ajuns acasa mancarea a fost numa' buna de pus in farfurie, ca peste n-am prea prins :)))

Ingrediente

  • 2 bucati zdravene rasol de vita
  • 1 ceapa mare
  • 2 morcovi
  • 1 bucata telina
  • 500 g rosii
  • 1 ardei iute (dar nu prea iute)
  • 1 cana supa de legume (eu am avut la congelator)
  • o ramurica cimbru uscat
  • 2-3 linguri ulei
  • 1 lingura de unt
  • In plus:
  • patrunjel verde
  • coaja de lamaie

Mod de preparare

Pornind de la reteta de Osso Bucco, am procedat cam asa:

Am incins intr-o tigaie uleiul si bucata de unt, apoi am rumenit usor pe ambele parti bucatile de rasol. Le-am pus in vasul slow cooker-ului Crock Pot, apoi in straturi ceapa taiata julienne, morcovul rondele, telina feliute, cuburile de supa inghetata, rosiile curatate si pasate impreuna cu ardeiul iute. Am pus deasupra crengutele de cimbru.

Am pus capacul peste vasul slow cooker-ului Crock Pot digital 4,7 l si am setat programul si timpul - programul Low si 8 ore.

Cand am ajuns acasa nu am mai avut de facut decat un piure de cartofi, sa toc niste patrunjel, sa-l amestec cu coaja de lamaie si sa presar peste mancare.

Foarte bun a fost! ;)

Daca ti-a placut reteta noastra "Rasol de vita cu legume la slow cooker Crock-Pot 4,7 L" nu uita sa-i faci un review.
Comentarii (27)
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată

Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult

Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!

Retete similare

Sarmalute din quinoa la slow cooker Crock-Pot

Postat de Valclaudia

Sarmalute din quinoa la slow cooker Crock-Pot

Oparim frunzele de varza, in apa clocotita cu sare si o lingurita de otet balsamic, le taiem nervurile. Decongelam frunzele de vita de vie. Curatam si spalam legumele. Ceapa o sotam...

Citeste continuarea

Tocanita din carne de strut

Postat de panacris

Tocanita din carne de strut

Bucățile de gât de struț (sunt în genul feliilor de rasol de vițel!) se pun la fiert în apă rece, la foc rapid cca. 10 minute, apoi se spumează și se adaugă legumele...

Citeste continuarea

Comentarii

la 03.09.2015, 16:34
Deci ai fost la pescuit, n-ai făcut mare ispravă şi ţi-ai dat seama că tot rasolul e mai bun. Hmm, îmi închipuiam eu, aşa face toată lumea, mulţi zic că n-au găsit salată verde în piaţă şi se axează tot pe cârnaţi. )
No, Miha, tare fain!
p.s Ori ai folosit o farfurie mică, ori porţia a fost generoasă, adică aşa cum îmi place mie.
la 03.09.2015, 16:58
Papa bun ai facut!!
la 03.09.2015, 17:08
o bunatate
la 03.09.2015, 17:11
Padre, a fost asa cum iti place tie
la 03.09.2015, 17:11
Simona Roxana
Multumesc!

Vezi toate comentariile (27)

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking