Rasol de vita cu morcovi la cuptor in sos de bere neagra
Postat de simona72 in Vita 22 Dec 2014 | 13071 vizualizari
Pentru ca mi-am dorit sa continui retetele cu carne de vita dupa sfatul lui Chef Silvia Boutier am zis sa incerc o alta reteta de-a ei. Va las link-ul cu reteta ei: Vita cu morcovi la cuptor sau estouffade de bœuf aux carottes...iar eu nu va spun decat ca este absolut delicioasa.
Inapoi la reteta
|
Comentarii (25)
la 22.12.2014, 13:12
Vai si iar vai! Arata tare apetisant!
la 22.12.2014, 13:15
wooow tare bun
la 22.12.2014, 13:17
vai ce foame imi este , foarte bunnn
la 22.12.2014, 13:17
Ce buuun !!!
la 22.12.2014, 13:18
Meri, asa am zis si eu! Multumesc fete dragi de aprecieri!
la 22.12.2014, 13:20
Eu am dat jos carne de pe os si am aruncat osul ca nu stiam ce sa fac cu el si nu mai aveam loc in congelator ) Ui ce bunatate puteam face
la 22.12.2014, 13:25
Bun!!!
la 22.12.2014, 13:28
bun bun
la 22.12.2014, 13:34
tare bunn!
la 22.12.2014, 13:38
Macar o ciorba de faceai Timea , pe osul ala ...
la 22.12.2014, 13:51
Exact fierbeai osul si faceai o supa
la 22.12.2014, 13:53
E rasol,deci are os,deci pot sa rod...
la 22.12.2014, 13:54
Cleme m-am gandit la tine
la 22.12.2014, 14:36
delicios trebuie sa fie
COMENTEAZA