Rata cu ananas
Postat de radu_popovici in Rata 8 Mai 2012 | 7530 vizualizari
Pieptul de rata este o delicatesa care merge bine cu fructele parfumate si sosurile dulci-picante. In aceasta reteta sunt echilibrate excelent de ananas si de sosul iute, completate de orez si desavarsite de vinul rosu sec, parfumat si fructat.
Inapoi la reteta
|
Comentarii (33)
la 08.05.2012, 09:16
o bunatate si arata foarte bine!!!
la 08.05.2012, 09:21
super bine arata! nu am mai mancat rata de mult timp, dar stiu ca imi placea tare mult!
la 08.05.2012, 09:53
arata excelent
la 08.05.2012, 10:13
ooohhhooo...super...
la 08.05.2012, 10:26
yuumy
la 08.05.2012, 11:10
felicitari!!
la 08.05.2012, 11:35
Un Master Cheff adevarat. Felicitari!
la 08.05.2012, 12:02
super delicios!!!
la 08.05.2012, 12:35
Uimitor !
Vreau sa gust !
la 08.05.2012, 12:50
in sfarsit o reteta fara"miez de lapte"! Arata foarte bine si sunt convins ca si aroma e pe masura! Felicitari!
la 08.05.2012, 13:24
super arata
la 08.05.2012, 13:28
arata bine
la 08.05.2012, 13:29
buna trebuie sa fie
la 08.05.2012, 14:00
mmmm ce buna o fi
COMENTEAZA