Rata cu portocale
Postat de irena in Rata 22 Feb 2012 | 7819 vizualizari
Un fel de mancare apreciat .
Eu am ales ca si garnitura orez cu branza Philadephia si praz..
Inapoi la reteta
|
Comentarii (14)
la 22.02.2012, 11:03
Multumesc !
la 22.02.2012, 12:57
un meniu delicios si frumos prezentat
la 22.02.2012, 13:19
ce bina arata
la 22.02.2012, 16:46
Excelenta prezentare si mancarea arata delicios
la 22.02.2012, 18:09
imi place combinatia
la 22.02.2012, 19:15
Ce bunatate! Arata grozav!
la 22.02.2012, 19:35
Cat de bine arata totul!
la 22.02.2012, 19:55
Ce prezentare minunata!!
la 22.02.2012, 21:55
Va multumesc mult ptr comentarii si aprecieri
la 22.02.2012, 22:10
sa zic,sa nu zic???nu am mancat in viata mea rata...mai rau...acum 2 zile am scos din conge o zburatoare de care eu eram sigura ca-i un pui dolofan de casa...cand colo era rata(m-am uitat pe net sa vad daca-i asa)cand am vazut pielea aia groasa si grasa,brrr,am taiat-o buc si am fiert-o in apa cu putina sare...pulpele si pieptul(fara piele)le-am pus intr-o cutiuta ptr.pisica si restul la caini,ca am 2...nu va sfiiti sa-mi spuneti...frumos..ca-s sarita de pe fix...nu ma supar
la 23.02.2012, 08:24
Kami,un adevarat festin ptr caini si pisica,dar o pierdere ptr tine...
la 23.02.2012, 09:51
ce frumos ai aranjat
la 23.02.2012, 17:09
stiu de combinatia asta, dar n-am gustat-o niciodata arata bine
la 25.02.2012, 22:46
COMENTEAZA