Ingrediente
- 1 rata gotica,asa cam de 2 kg
- 1 mar
- 1 gutuie
- o bucatica de dovleac,asa o felie potrivita
- 1 cartof
- 1 lingura sare
- 1 lingurita rozmarin
- 1 lingurita maghiran
- 1 lingurita cimbrisor
- 1 lingurita boia de ardei iute
Mod de preparare
Se foloseste o rata intreaga, se scot din ea toate maruntaile.
Se taie marul, dovleacul, gutuia si cartoful cubulete, se pun intr-un vas. Se adauga ierburile aromate, sarea si boiaua de ardei, se amesteca, se umple rata, se adauga restul de legume si fructe peste rata si pe langa rata, se pune vasul la aparatul slow cooker Crock-Pot, se asaza capacul si se pozitioneaza aparatul la functia high pentru circa 5 ore. Se scoate vasul din aparat si se da la cuptor pentru circa 10 minute, la foc iute sa se rumeneasca.
Sa aveti pofta, dragilor!
Daca ti-a placut reteta noastra "Rata umpluta cu mere, gutui, dovleac si cartofi la slow cooker Crock-Pot" nu uita sa-i faci un review.
Comentarii (7)
|